Palissandertocht - w.s.v. DES-Ugchelen 2020

Ga naar de inhoud
De Palissander wordt eenmalig ter gelegenheid van ons 65 jarig bestaan georganiseerd. Midden in het bos aan de rand van Apeldoorn ligt het startbureau van deze wandeltocht. Een leuke afwisselende wandeling voor het hele gezin of de individuele wandelaar die je vanaf de start dwars door de bossen naar Ugchelen voert. Deze mooie bossen zijn een thuis voor vele bijzondere planten en dieren. De verschillende landschappen en leefgebieden maken het tot een natuurgebied van internationaal belang.
Onderweg is er een rustpost (met toilet) waar u de inwendige mens kunt versterken, dit alles tegen verenigingsprijzen. De lange afstanden maken vanaf de rust een lus door natuurgebied "Het Leesten", dat zich kenmerkt als een heuvelachtig gebied met verschillende soorten bossen, heide en zandpaden. Je kunt uren lang genieten en lopen door dit glooiend gebied met af en toe een klimmetje.

KLIK OP EEN VAN DE ONDERSTAANDE BUTTONS VOOR MEER INFO!


Vanaf de rust verlaten alle afstanden gezamenlijk Ugchelen via aangelegde parken en bospaadjes. Neem je verrekijker mee voor de wilde zwijnen en edelherten die je hier kunt ontmoeten. Zin in deze wandeling? Kom dan naar Apeldoorn.
Terug naar de inhoud